Deuropeners

Deuropeners zijn er in alle soorten en maten. Vol automatisch, met sensor, of met magneetslot, en er zijn deuropeners met afstandsbediening. Superjack heeft voor elke deur een automatische oplossing. Bestel een gemakkelijk doe-het-zelf deuropener pakket online, Of kijk of een van onze dealers bij u in de buurt de installatie voor u kan verzorgen. Een deuropener van Superjack staat garant voor kwaliteit waar u nog lang plezier van zult beleven.

Deuropeners voor enkel en dubbele deuren

We zorgen er met onze producten voor alle deuren die u wilt automatiseren op basis van de deur en de omgeving  zorgen wij ervoor dat er verschillende toepassingen mogelijk zijn. Bovendien is het mogelijk om de deuropener bovenaan of onderaan te installeren, indien u w deur in een krappe hoek wilt automatiseren. We zorgen er met de verschillende deuropeners voor dat u binnen en buitendeuren automatisch kunt openen en weer achter u kunt laten sluiten.

Deuropener

Deuropener EasyJack Deurautomaat DA1100 

€525.00 Incl. btw

Deuropeners voor buiten en binnen

Benieuwd naar de deuropener voor binnen en buiten? Het gaat dan om de SuperJack type sw 6010, sw 101, en de sw 201, waarmee we ervoor zorgen dat een enkele motor uw deur naar binnen of naar buiten opent. Uiteraard kunt u rekenen op een afstandsbediening en zorgen we voor de wettelijk verplichte veiligheidssensoren.

Heeft u een voorkeur voor een waterdicht buiten systeem om uw deur te openen? In dat geval heeft u de keuze uit al onze deuropener systemen. Heeft u extra wensen als een vaste bedieningsknop? of extra vergrendeling? Superjack heeft ook dan voor u een oplossing. Bij onze assecoires kan u extra mogelijkheden vinden voor sloten, extra bedienings mogelijkheden en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij of een van onze dealers u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden, aan de hand van uw specifieke wensen.

De mogelijkheden van automatische deuropeners

De deuropeners van Superjack bieden verschillende upgrades en accessoires. Zo kunnen de meeste systemen aangesloten worden op een cijfercodeslot, een magneet slot of op vaste bedieningsknoppen, afstandsbedieningen, signaal lampen, extra antennes en nog veel meer. Zo kan Superjack de deuropener leveren die volledig aansluit bij uw wensen.

Wilt u meer weten over de beschikbare deuropeners of de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Benieuwd hoe wat klanten over ons zeggen? Lees hier onze beoordelingen