Elektrische Garagedeuropeners

SuperJack levert verschillende soorten elektrische garagedeuropeners. Zo bieden wij EasyJack garagedeuropeners voor openslaande garagedeuren. En voor kantel- of sectionaal-garagedeuren leveren wij Liftmaster garagedeuropeners. De automatiseringssystemen van SuperJack zorgen ervoor dat u zonder moeite uw garagedeur, eventueel zelfs van waar ook ter wereld kan bedienen en monitoren. Onze elektrische garagedeuropeners worden als complete set geleverd en zijn eenvoudig te installeren. Door uzelf, of door een vakbekwame installateur. Een elektrische garagedeuropener staat garant voor kwaliteit waar u nog lang plezier van zult beleven.

Elektrische garagedeuropeners met afstandsbediening

Elektrische garagedeuropeners met afstandsbediening maken het openen en sluiten van een garagedeur eenvoudig. Een druk op de afstandsbediening is voldoende om de garagedeur te openen, gewoon vanuit de auto. Een elektrische garagedeuropener bied u het gemak om niet meer uit te stappen en zorgt daarvoor voor een stuk veiligheid.

Elektrische garagedeuropener

Openslaande garagedeuren

Elektrische garagedeuropener

Kantel- of sectionaal garagedeuren

MyQ: Uw garagedeur bedienen met uw smartphone!

Liftmaster garagedeuropeners (en de bijbehorende accessoires) zijn stijlvol, stil, energiezuinig, veilig, betrouwbaar en innovatief. Liftmaster is niet voor niets wereldwijd de nummer 1 in garagedeuropeners. Voor nog meer comfort en beveiliging bieden wij u de mogelijkheid van een internet gateway voor bediening van uw deur via tablet of smartphone met de Liftmaster MyQ app. Check uw deur van waar ook ter wereld! Een zorg minder!

Wilt u meer weten over de beschikbare deuropeners of de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Benieuwd hoe wat klanten over ons zeggen? Lees hier onze beoordelingen.