Hekopeners

Een hekopener maakt het openen en sluiten van een hek eenvoudig. Een druk op de afstandsbediening is voldoende om het hek te openen, gewoon vanuit de auto. Er zijn hekopeners beschikbaar voor vleugelhekken en schuifhekken, afhankelijk van het hektype hebben wij voor ieder hek een oplossing. Een hekopener van Superjack staat garant voor kwaliteit waar u nog lang plezier van zult beleven.

Automatische hekopeners met afstandbediening

We zorgen er met de systemen voor schuifhekken en de systemen op basis van een knikarm voor dat er verschillende toepassingen mogelijk zijn. Bovendien is het mogelijk om deze bovengronds of ondergronds te installeren, indien u de installatie netjes weg wilt werken. We zorgen er met de verschillende hekopeners voor dat u poorten en hekken automatisch kunt openen en weer achter u kunt laten sluiten.

Hekopener

Automatische Hekopener SJ SW6010 SingleJack

€279.00 Incl. btw

Hekopener

Automatische Hekopener SJ SW101 EasyJack

€379.00 Incl. btw

Hekopener

Automatische Hekopener SJ SW201 SuperJack Deluxe

€499.00 Incl. btw

Hekopener

SLY524BK-EV Liftmaster automatische schuifhekopener

€509.00 Incl. btw

Automatische Hekopener SJ SW501 Knikarm

€609.00 Incl. btw

Automatische Hekopener SW31000 – De ondergrondse hekopener

€1,199.00 Incl. btw

Schuifhekken en knikarmsystemen

Benieuwd naar een hekopener voor schuifhekken? Het gaat dan om de SuperJack type schuifhek, waarmee we ervoor zorgen dat een enkele motor het hek naar de zijkant open kan schuiven. Uiteraard kunt u rekenen op een afstandsbediening en zorgen we voor de wettelijk verplichte veiligheidssensoren.

Heeft u een voorkeur voor een systeem voor een vleugelhek? In dat geval heeft u de keuze uit bovengrondse en ondergrondse systemen. U kunt gebruik maken van de EasyJack of de SuperJack, beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de verschillende hekopeners, aan de hand van uw specifieke wensen.

Automatische hekopener

De hekopeners zijn geschikt voor het openen van poorten en hekken. Dat kan volledig automatisch op basis van een druk op de afstandsbediening, waarbij veiligheidssensoren de omgeving goed in de gaten houden. Er zijn verschillende toepassingen en systemen mogelijk, afhankelijk van de beschikbare ruimte en bijvoorbeeld uw wens om de installatie netjes in de grond weg te werken.

Wilt u meer weten over de beschikbare hekopeners of de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Benieuwd hoe wat klanten over ons zeggen? Lees hier onze beoordelingen.