Hekopeners

Hekopeners maken het openen en sluiten van een hek eenvoudig. Een druk op de afstandsbediening is voldoende om het hek te openen, gewoon vanuit de auto. Er zijn hekopeners beschikbaar voor vleugelhekken en schuifhekken, afhankelijk van het hektype hebben wij voor ieder hek een oplossing.

Automatische hekopeners met afstandbediening

We zorgen er met de systemen voor schuifhekken en de systemen op basis van een knikarm voor dat er verschillende toepassingen mogelijk zijn. Bovendien is het mogelijk om de hekopener bovengronds of ondergronds te installeren, indien u de installatie netjes weg wilt werken. We zorgen er met de verschillende hekopeners voor dat u poorten en hekken automatisch kunt openen en weer achter u kunt laten sluiten.

Automatische Hekopener SJ SW6010 SingleJack

€279.00 Incl. btw

Automatische Hekopener SJ SW101 EasyJack

€379.00 Incl. btw

Automatische Hekopener SJ SW201 SuperJack Deluxe

€499.00 Incl. btw

Automatische Hekopener SJ SL401 SlideJack

€409.00 Incl. btw

Automatische Hekopener SJ SW501 Knikarm

€625.00 Incl. btw

Automatische Hekopener SW31000 – De ondergrondse SecuriJack

€1,199.00 Incl. btw

Schuifhekken en knikarmsystemen

Benieuwd naar de hekopeners voor schuifhekken? Het gaat dan om de SuperJack type schuifhek, waarmee we ervoor zorgen dat een enkele motor het hek naar de zijkant open kan schuiven. Uiteraard kunt u rekenen op een afstandsbediening en zorgen we voor de wettelijk verplichte veiligheidssensoren.

Heeft u een voorkeur voor een systeem voor een vleugelhek? In dat geval heeft u de keuze uit bovengrondse en ondergrondse systemen. U kunt gebruik maken van de EasyJack of de SuperJack, beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de verschillende hekopeners, aan de hand van uw specifieke wensen.

Automatische hekopener

De hekopeners zijn geschikt voor het openen van poorten en hekken. Dat kan volledig automatisch op basis van een druk op de afstandsbediening, waarbij veiligheidssensoren de omgeving goed in de gaten houden. Er zijn verschillende toepassingen en systemen mogelijk, afhankelijk van de beschikbare ruimte en bijvoorbeeld uw wens om de installatie netjes in de grond weg te werken.

Wilt u meer weten over de beschikbare hekopeners of de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.