Hekopeners

Een hekopener maakt het openen en sluiten van een hek eenvoudig. Een druk op de afstandsbediening is voldoende om het hek te openen, gewoon vanuit de auto. Er zijn hekopeners beschikbaar voor vleugelhekken en schuifhekken, afhankelijk van het hektype hebben wij voor ieder hek een oplossing. Een hekopener van Superjack staat garant voor kwaliteit waar u nog lang plezier van zult beleven. Superjack & Chamberlain is het doe het zelf merk speciaal ontwikkeld om uw eigen deur of poort te automatiseren Liftmaster is het merk voor de professionele installateur en vakhandel. Neem contact met ons op voor uw kortingspercentage op de getoonde brutoprijzen. Klik hier voor de prijslijst

Weet u niet waar u moet beginnen bij het kiezen van een juiste Hekopener? Klik dan op dit document of neem contact met ons op.

Automatische hekopeners met afstandsbediening

De hekopeners zijn geschikt voor het openen van hekken voor residentiële toepassingen. Voor ieder toegangshek hebben we een systeem om dit hek op afstand te bedienen. Dat kan volledig automatisch op basis van een druk op de afstandsbediening, via een app of vele andere mogelijkheden die u bij de accessoires terugvindt.

 

Zowel voor dubbele als enkele vleugelhekken alsmede voor schuifhekken hebben we een automatische hekopener beschikbaar. We bieden modellen voor de Doe Het Zelf installateur als de professionele installateur en vakhandel. Via de keuze selector komt u eenvoudig tot de uitvoering die het beste bij u past. Op de accessoire pagina kunt u aanvullende producten bestellen voor nog meer bedieningsgemak.

 

De merken Chamberlain en SuperJack voor de Doe Het Zelf installateur en het merk Liftmaster voor de installateur en vakhandel. Neemt u vooral contact op voor uw kortingspercentage!

 

Naast complete sets hekopener leveren we ook een groot aanbod van onderdelen voor Chamberlain. SuperJack en Liftmaster hekopeners. 

 

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een aanbieding op maat of voor welke vraag u ook maar hebben mag.

 

We zijn u graag van dienst!

Welkom op de vernieuwde site van Hekopener.nl

U kunt eenvoudig een account aanmaken door in het menu bovenin op “account” te klikken. Komt u ergens niet uit of heeft u een vraag neem dan gerust contact met ons op.